Lite orolig :/

Precis fått i mig en jätte god middag som bestod av pepparbiff och potatisgratäng med vitlökssås :D

Lägenheten är städad och väskan så gott som packad och det innebär att jag beger mig till Övertorneå imon, jag har höga förväntningar på helgen :)
Men just nu är jag lite orolig över min tatuering, känns som att någon slår mig med hammare varenda gång jag tar ett steg, ska det verkligen kännas så?

Snowboard

Steg upp på morgonen och åkte in till stan för att möta upp Erika efter hennes klippning. Vi åt lunch på mat och prat och strosade runt lite i en del affärer. På väg till bilen gick vi genom stadium där jag såg att de sänkt priset på brädan som jag redan tidigare tänkt köpa. Hade dock inte tid att fundera och bestämma mig eftersom jag var rädd att lapplisa skulle ge mig böter då min parkeringstid hade gått ut.

Kunde dock inte släppa tanken från brädan så jag drog med mig Andreas och åkte på stadium. Nöjd och glad kom jag ut med en bräda och bindningar (som Andreas köpte mig i födelsedagspresent). Medans vi väntade på att killen skulle skruva fast bindningarna på brädan lyckades jag hitta en rosa, nike huvtröja också :) ett riktigt klipp gjorde jag!
Så nu ser jag framemot påskhelgen då vi ska ut och åka snowboard :) De är trots allt sju år sedan jag åkte sist så jag hoppas verkligen att jag ska tycka det är lik kul då som nu :)

Där satt den....

Tatueringen är på plats och jag överlevde :) Jag pratade med Erika tidigare idag för att få veta hur ont det gör att göra en tatuering. Hon frågade mig hur hög min smärtgräns är och jag svarade och sa att jag klarat av att dra ut en tand utan bedövning. Men jag kan ärligt säga nu i efterhand att det är värre att dra ut en tand utan bedövning än att göra en tatuering (för er som nu vet hur det är att dra ut en tand utan bedövning). Tack Andreas för den fina födelsedagspresenten du gav mig! (Hade du inte lovat att betala den så tror jag inte att jag än idag hade tagit mig mod och gjort en.)

Nu sova så jag orkar upp på morgonen för att möta upp Erika på stan :)

Tatuering

Vaknade nån minut innan tio i morse vilket innebar att jag försov mig och fick skippa träningen, tog istället en promenad med vovven.
Kl 12 var det lektion på skolan och fördelning av handledare till c-uppsatsen, spännande. Hoppas bara att jag snart kan komma på vad jag ska skriva, några förslag?
Efter lektionen kom jag hem och fick snart reda på att jag skulle få tatuera mig redan ikväll, det gick snabbt nästan för snabbt så jag hann börja tänka och fundera på om jag verkligen ska göra det eller inte. Men har nog bestämt mig, en stjärna på benet kommer det bli. Men hur ska jag stå ut med all smärta, är det inte olidligt? Jag som verkligen avskyr allt som heter blod och nålar, vad annat innebär det att göra en tatuering? Men jag hoppas att jag ska bli nöjd :), ska ju trots allt leva med den resten av livet.
Ett inlägg lär ju komma inom kort där ni får veta hur jävla ont det egentligen gjorde :s

Välkommen Frida till bloggarnas värld.

Nu har jag också hittat till bloggarnas värld :) Får se hur länge jag trivs, måste ju prova i alla fall. Det är så kul och läsa nära och käras blogg så jag får väl också dela med mig av mitt liv till dem. Livet går ju ut på att ge och ta :)
Nu är klockan mycket och jag måste sova om jag ska orka stiga upp på morgonen och träna.
Natti natti! (som pappa alltid bukar säga åt mig)

RSS 2.0