Vill flytta NU

Veckan har börjat och det känns verkligen som att det går sakta. Anledningen till att det går såhär sakta är ju säkert att jag ser framemot flytten så mycket att det känns som att det är evigheter dit trots att det är knappa två veckor kvar, men jag vill ju flytta NU. Det börjar kanske bli dags att flyttpacka här hemma, usch så jobbigt att packa ner i lådor men gu så kul att packa upp alla lådorna :)

Igår jobbade jag hela dagen men idag har jag varit ledig, har dock haft ett examinerande seminarium som jag verkligen hoppas att jag har klarat. Ett examinerande seminarium avklarat, ett där jag väntar på svar, nästa på fredag och därefter inlämning av PM och tenta innan den här kursen är över. Inte nog med det så börjar den andra kursen första veckan i november och där väntar inlämning, redovisning och en tenta om jag förstått det rätt. Efter dagens seminarium har jag läst ett rättsfall och tagit en promenad med Hjalle och nu väntar middag, på menyn står lax och potatis :)

Myshelg med Hjalle ;)

Jag har ännu inte fått nog av skor verkar det som, har varit på stan med mamma och hittat ännu fler par :) Var också tvungen att lämna tillbaka ett par skor, fick faktiskt dåligt samvete av att jag handlat så mycke på sistone och snart ska vi flytta vilket innebär att jag måste ha massa pengar till en massa rolig inredning :)
Här kommer bilder på de skor som jag köpt med min senaste lön:
Så nu vet ni vad jag slösat mina pengar på :) Ska se till så jag får användning för alla!
Mamma har precis åkt så jag och Hjalle passar på att vila lite efter all shopping ihelg. Ikväll ska jag och Hjalle bara mysa tillsammans, äta gott, plugga lite, se på tv och vara onyttiga :p
Både jag och Hjalle saknar nog husse lite, när han kommer hem så innebär det att vi ska få flytta, det gillar vi ;)

Skor

Min svaga sida just nu är skor. Nu i höst har jag hunnit inhandla 6 par skor och har just nu ett par i sikte, måste kanske låta bli dem men de var så himla sköna så jag skulle vilja ha, har ju trots allt inte några skor som är varmfordrade :) De senaste paret köpte jag i Umeå och har ännu inte hunnit använda dem alls, men nog ska jag få användning för de :p Varför finns det så mycket fina skor? Har insett att jag borde hålla mig borta från affärerna för då hittar jag ju inget som jag bara måste ha! Andreas tycker att vi skulle kunna extraknäcka som skoförsäljare :D
Igår var det hockey på schemat och bra gick de 7-4 :) En rolig match att se och de var kul att Jonas, Johanna och Mattias hängde med mig på hockeyn!
Ledig idag och det känns som om det vore en lördag, sitter ännu framför tv:n i pyjamas och väntar på att mamma och HJALMAR ska komma :) Blev sjukt sugen på en fika, måste nog lura med mamma på ett fik, inte för att det är så svårt :D
Lite spännande uppdrag väntar idag, vi får se hur det går :)

En helhelg i Umeå :)

Mycket har hänt sen sist, kan meddela att vi fick lägenheten på Kungsgatan och jag är super nöjd över det. Inflyttning sker 1 november men jag har redan börjat inreda :)
Helgen i Umeå har varit kanon bra. Jag åkte på fredag morgon från Övertorneå med bussen mot Umeå, framme kring 14 tiden då jag gjorde ett snabb besök på Emilias jobb. När Emilia slutat så gick vi till systemet och påvägen dit gick jag förbi en skoaffär där jag såklart hittade ett par stövlar som jag bara var tvungen att köpa :)
Efter systemet skulle middagen inhandlas och det blev tacos och gott var det. Emelie kom också och umgicks och åt middag hos Emilia, vi satt och prata och såg idol, därefter var det utgång på rex som gällde, inte så mycke folk ute så det blev ganska tidig hemgång.
På lördag var det shopping som gällde och det inhandlades, leggings, två värmeljusbehålllare, en hink för tvättmedel, en stor ljuslykta, en väggtext, ett armband, ett linne, en halsduk och en smart ask för armband, ringar och örhängen.
Efter all shopping var de då dags för middag på Allstar där vi samtidigt skulle se Luleå hockey matchen som slutade bra :) Till middag blev det vitlöksbröd och en sweet chili pasta, maten var super god och vi alla blev proppmätta. Efter en lång kväll var vi ändå hemma i bra tid.
Nu har jag kommit hem och vill tacka mina brudar för en kul helg i Umeå :)
Vitlöksbrödet är i ugnen och jag ska bara ta det lugnt ikväll!
En vimmelbild som vi hamnade med på när vi var på Rex, kul minne :)

Vilket alternativ är bäst?

Lägenheten som jag nu bor i trivs jag faktiskt i, men ytan är den stora nackdelen, ska man bo själv så fungerar det mer än bra, men att flytta från 71 kvm till 48 kvm är nog ingen bra idé. Men de är ju det lilla gulliga som jag och Hjalle trivs i här på Skurholmen, skulle den här lägenheten ha varit inne i stan så hade jag inte flyttat från den. Men i de här läget så funderar jag på att hyra ut den i andra hand och har då två olika alternativ att flytta till, men vilket är bäst är ju den stora frågan?

Alternativ 1
Gultza-udden, en relativt nyrenoverad 2:a på 60 kvm på markplan. Kakel och klinker i badrummet, golvvärme :) Utsikt mot vattnet, lugnt fint område. Bra planlösning (dock ganska litet sovrum). Comhem så jag kan se hockey:) Hyra: ca 6700 kr/mån
Alternativ 2
Centrala stan, en charmig 2:a på kring 70 kvm, i ett äldre trähus. Nära till jobbet, träning och shopping. Bastu i källaren :) Comhem så jag kan se hockey :)
Hyra: 6100 kr/mån
Just nu lutar det ju åt alternativ 2, jag älskar stora gamla fönster, med breda fönsterbrädor och stora ytor som en 2:a på 70 kvm måste betyda. Men morgondagen får avgöra :)

Sommaren kom och gick.....

Har som inte riktigt haft tid med bloggen under sommaren, men ska nu försöka förbättra mig :p
Sommaren kom och lika snabbt var den passerad. Efter resan ner till Göteborg var det marknad i Övertorneå som gällde, därefter flytt till ny lägenhet på Skurholmen och återigen dags för lite fest nämligen Luleå kalaset fest tre dagar i rad, en hel helg med en massa goa gäster, Emil och Milla, Jonas och Johanna, Mamma och Pappa och sist men inte minst Emilia :) Efter allt kalasande var det dags att åka en snabb vända till utlandet och den resan bar av till Rhodos. Efter resan har jag hunnit med lite fest i Haparanda när Linda var på besök och en resa ner till Sundsvall för att se på hockey, festa, shoppa och gå på casino.
Hösten har nu hunnit ikapp och en resa ner till Umeå för att hälsa på Emilia och Emelie samt en resa ner för julshopping med tjejerna i Sthlm väntar, spännande ... :)
Här bjuder jag på några bilder från sommaren:

RSS 2.0