Kontraktet är nu skrivet

Nu är kontraktet skrivet och flyttlasset går senast den 15 juli, på både gott och ont, men vi får se hur det går :) Har ganska nyligt kommit hem från jobbet, trivs riktigt bra faktiskt. Är ganska nöjd med tillvaron som den är skulle nog inte kunna bli mycket bättre faktiskt :) Nu fortsätta på min opponering, imon gäller det, håll tummarna för min del! Kanske borde diska men känns som att jag har andra viktigare saker som bör gå i första hand. Jag är glad men jag är stressad, det är väll kanske så det ska vara? :) Skulle vilja komma igång med träningen nu, men det får jag nog ta tag i nästa vecka då det finns mer tid. Snart kommer Andreas föräldrar och då ska vi ut och äta mat!

*

Helgen har bara sprungit förbi! På fredag var det precis som jag redan skrivit, fördrink hos Helena, middag på pastabacken, Sex and the city 2 på bio och därefter utgång på färjan/båten. En riktigt kul kväll måste jag säga. Lördag sprang jag runt i affärer och leta soffa och kika tapeter, till middag en bit grillat kött, potatisgratäng och några skivor vitlöksbröd :) Hann med en vända på stan och det var ganska mycket folk i farten, dock mer förra året. Mitt i natten kom brorsan hit med Elof och det var ju jätte kul, jag är mer än gärna hundvakt åt honom, han är ju så söt <3 Och den här dagen har bara sprungit förbi, har umgåtts med brorsan och mixtra och trixa med hans bil, men vi eller jag kanske ska skriva han fick igång den och kom iväg till Övertorneå slutligen. Jag har hunnit jobba 3 timmar och grillat kycklingfiléer till middag. Efter middagen har jag nu suttit hela kvällen med en opponering och det går långsamt framåt, usch! Måste fortsätta imorgon för nu är det dags att sova! Godnatt *

Flyttat

Veckan har gått snabbt. I onsdags flyttade jag en våning upp, hade separationsångest till en början men det har gått bra. Jag har fått väldigt trevliga grannar och ännu fler kommer det nästa vecka :) Utsikten kan inte bli mycket bättre, ser rakt ut över norra hamn. Jag har nu äntligen färdigställt min c-uppsats och postat den till Bertil, väntar med spänning på att få höra vad han tycker. Nu väntar kompletteringsuppgiften på den muntliga delen :( Jag har shoppat ytterligare under veckan, hittade en väska, en skjorta, trosor, en skylt som det står Lycka på och hårspray. Åt Andreas hittade jag en skjorta med korta ärmar, det behöver han sommaren är ju påväg ;)

I morgon är det dags att gå på bio och se Sex and the city 2 :) innan det en drink eller två och sedan middag, ska bli mycket trevligt! I helg är det Luleå cruising och jag hoppas på att båda bröderna kommer hit och tar med sig Elof, fasters lilla favorit :)

Helgen..

Helgen har bara sprungit förbi. Fredagen blev ingen myskväll som jag hoppades på men ett glas vin blev det ändå. Känner att jag saknar en massa sömn, har nog inte sovit längre än max 7 timmar/natt den här veckan och många nätter enbart 5 timmar och jobbat övertid. På lördag morgon bar det av till jobbet där jag avverkade 7 timmar. Efter jobbet sprang jag på stan typ en timme, hann få med mig hem 2 linnen, 2 par solglasögon, en skjorta och ett sommar plagg vet dock ej vad den kallas :p Efter den usla hockeymatchen blev jag lite deppig hade ingen lust att göra någonting men vi tog oss till Övertorneå ändå. Kul att se hur toaletten såg ut efter renoveringen :) Sent på lördag kväll klippte mamma mig och jag ångrar nog redan nu att jag bad henne klippa upp håret lite mer än tidigare. Resultatet blev som jag önskade iaf, nu är det bara slingorna som saknas. Det bästa av allt var ju givetvis att få träffa Elof
och Albin ihelg!
Äntligen har jag tagit fingrarna ur röven och sytt hålet i mina leggings. Passade på att göra ett försök med att sy min kjol också, lyckades inte få hjälp av någon så tog saken i egna händer, trots att jag är värdelös på att sy så lyckades jag förvånansvärt bra :)
Och just nu sitter jag här hemma och rättar min c-uppsats, ganska tråkigt faktiskt. Borde fixa matlåda till imon om jag hinner, men de ska bli kul att en ny arbetsvecka börjar.
Nu måste jag fortsätta så jag hinner, ha de bra!

Veckan....

Tanken var att komma igång med träningen den här veckan, men det gick piprätt åt h-vete, på tisdag pajjade bilen påväg till träningen så jag hann inte dit. Det var inte långt ifrån att den koka, ställde mig då vid vägkanten och skruvade på värmen på max, satt som i en bastu speciellt med tanke på värmen utomhus. På torsdag skulle jag göra ett nytt försök med träningen men halvvägs in på arbetsdagen får jag veta att vi måste jobba övertid och därmed hann jag inte på träningen, klockan slog 21.15 när jag kom hem, det blev en lång dag. En vecka semester får jag iår, alltid någonting!, har dock inte bestämt vilken vecka ännu. Idag efter jobbet hann jag träffa Emilia en snabb sväng på stan samtidigt som jag shoppade, fick med mig hem 2 par leggings (ett par blommiga och ett par jeans), ansiktsrengöring, fuktkräm och en skjorta. Kändes som väldigt bra inköp :) Hann också med att hänga undan några plagg som jag måste förbi och pröva i morgon.

Ikväll väntar lite mys, möjligtvis ett glas vin och en bra film, men innan det storheden och middag. I morgon jobbar jag övertid så jag tjänar en extra slant :) Brorsan kommer förövrigt och stannar till imon :)
Ha en bra kväll!

Pollen

Denna jävla pollen, så irriterande, så jobbigt, jag nyser och kliar mig i ögonen om vartannat :( I år känns den jobbigare än förra året! Arbetsveckan har börjat bra och slutar förhoppningsvis lika bra. Jag har börjat cykla till jobbet för att få lite vardagsmotion, inte dåligt va? ;) Var och kollade på en lägenhet igår som faktiskt såg bra ut dock lite hög hyra med tanke på att den saknar balkong, men bra till en början.

Examensarbetet är nu äntligen skickat och jag hoppas verkligen att de inte är många kompletteringar som måste göras. Ikväll ska mest troligt en bit vitlöksbröd avnjutas till hockeyn men först ett spinning och core pass :)
Ha de bra!

En varm och kul helg :)

Hej alla glada!
Snart är ännu en helg förbi, en bra helg den här gången :) Helgen började redan på torsdag, men den dagen ägnade jag mig åt att skriva uppsats, mysa med hunden och se på hockey vm, Sverige förlorade dock. På fredag jobbade jag kort dag och senare under kvällen blev de en pizza på Östergök, den var god. Efter pizzan var det dags att se på hockey, denna gång vann Sverige :) Matchen såg vi hos Rickard och Anna-Stina och därefter gick vi över till oss där festen fortsatte :) Det slutade med utgång, en spontan men trevlig kväll tyckte jag. Här kommer lite bilder:
På lördag steg jag upp relativt tidigt med tanke på vad klockan var då jag gick och la mig, sov nog max 5 timmar om ens det. Vädret var ju kanon bra, så skönt med riktig sommarvärme. Efter att Andreas slutat jobbet så tog vi vår första cykeltur för i år ;)
Under kvällen blev det grillning på Gultzaudden, jag och Andreas grillade fläskfilé och till de hade vi potatissallad och vitlökssås/bearnaisesås, hann inte få till en sallad innan vi åkte hemifrån, det var faktiskt synd men i övrigt smakade maten jätte bra. Trevlig grillning med trevligt sällskap.
Kvällen avslutades hos Richard och Anna-Stina med lite kortspel där reglerna ändrades efter varje omgång, allt för att Rickard inte skulle vinna :p
Nu väntar jobb på ett par timmar och sedan är helgen snart slut.
Ha de bra!

Hockey VM

I morgon ska jag posta iväg råmanus av min uppsats :), äntligen!
Usch så mycket en människa kan ha att göra. Jag jobbar heltid, pluggar på heltid, har en hund att ta hand om som behöver motion, som behöver borstas och klona klippas, lagar mat och borde även hinna städa här i lägenheten, tvättkorgen är full och armen måste tränas så att den förhoppningsvis kommer att fungera som vanligt någon gång, träningen borde jag komma igång med. Som om de inte är nog så  har jag lovat jobba 16 timmar övertid. Hockey VM har börjat och ännu har jag inte hunnit se en enda match vore ju kul om man hann se någon iaf :) Men tyvärr så har jag kommit fram till att jag inte hinner med allt detta samtidigt. Men nu ska jag försöka översätta min sammanfattning av uppsatsen till engelska så har jag en sak mindre att göra iaf :)
Ser framemot en ny lägenhet och en välförtjänt semester som säkert inte kommer bli av förrens nästa vinter, men bättre sent än aldrig :p

Handikapparkering

Just nu jobbar jag heltid och samtidigt skriver jag på min uppsats, det blir lite stressigt och det återstår att se vad resultatet av det kommer att bli. Kommer nog ett bakslag förr eller senare.

På måndag fick jag ta av gipset från armen, skönt men samtidigt jobbigt. Sjukgymnasten klippte upp gipset och jag fick själv plocka bort det, läskigt, blev ju svimfärdig. Dels så släppte en tyngd från armen men nu känns den ju helt plötsligt väldigt lätt jämfört med den andra armen eftersom jag tappat alla musklerna jag en gång hade. Måste erkänna att det var nästan lättare att ha den inpackad eftersom då förstår båda andra och jag själv att den inte går att använda, nu glömmer jag stundvis av att den inte är frisk och förväntar mig då att kunna använda den i samma utsträckning som jag använder höger arm, men ack så lätt är det inte för då får jag bakslag i form av smärta. Ett armbrott innebär träning 4-6 ggr per dag i flera veckor framöver för att förhoppningsvis återfå den rörlighet jag en gång hade. Just nu är armen fortfarande sne och sjukgymnasten påstod att den har 13 % förändring vilket mest troligt kommer innebära att jag inte kommer kunna böja upp armen lika långt som jag tidigare kunde. Vi får se hur det här slutar! men styrketräningen kommer jag inte igång med förrens till hösten antog sjukgymnasten. Jag fick ett hett tips av en kollega idag: ansök om handikapparkering, varför inte?! :) haha, kanske vore värt ett försök.
Nu dags att sova så jag orkar upp till jobbet imon och därefter fortsätter jag på min uppsats i vanlig ordning. ha det bra!

Shopping, plugg, matlagning och promenad

Vaknar nuförtiden senast kl 09 varje morgon för att logga in på Lulebos hemsida och se om de kommit några direktbokningar, vill så gärna flytta, känns som att alla andra lyckas men inte vi, suck. Frida ringde senare och vill ha sällskap på stan. Jag och Andreas åkte in och köpte en födelsedagspresent åt hans pappa som fyller år på söndag (är faktiskt nöjd över det vi hittade) och därefter träffade jag Frida. Vi gick runt och shoppade lite, äntligen hittade jag en kavaj, att jag har letat :)
Lyckades inte fota bättre bilder med tanke på mitt handikapp :p, men ni förstår och ser säkert hur den är skuren :)
Ett somrigare träningslinne som jag länge tänkt köpa fick jag äntligen köpt idag :)
Efter shoppingrundan var det dags att laga mat, passade på att panera rödspätta nu när Andreas jobbar, han är inte överdrivet förtjust i den nyttiga fisken :( Efter maten var det dags att börja plugga, men tycker så himla synd om Hjalle när jag inte hinner umgås med honom så mycket som jag skulle vilja, här ligger han och sover medan jag pluggar, finns inte mycket annat till val, tyvärr
han är så söt som orkar stå ut med matte. För att kompensera allt plugg tog vi en promenad till södra hamn och tillbaka, vilket skönt väder det var!
Nu fortsätter fredagsmyset, dock inte jätte mysigt med de liv som någon/några för i trapphuset, har nu låtit två gånger som att någon med våld tagit sig in, örnäset i ett nötskal, inte undra på att man vill flytta.

7 sidor kvar

En förändring måste ske.........

Nu känns det som att det går framåt vad gäller uppsatsen, har typ 7 sidor fakta kvar att skriva :) (borde ju dock ligga längre fram än såhär)

Grillat till middag

Då har snart halva veckan sprungit förbi och inlämningen av råmanus närmar sig. Kommer aldrig hinna bli färdig, men får väll lämna in det jag gjort för att se att jag är på rätt väg åtminstone. Återstår endast ca 10-15 sidor fakta :( Idag har vi haft premiär för i år här hemma vad gäller grillning och grillat kyckling, till de blev de en pastasallad :) Mamma och pappa köpte oss en ny grill förra året (liten men söt) och Andreas har nu äntligen plockat ihop den så vi bör nog inviga den på fredag:)
Blev nog ingen lägenhet, den var tydligen i alldeles för dåligt skick, planlösningen var bra och alla rum kändes ganska stora och planlösningen är ju det enda som inte går att förändra inte sant? Men det gick inte hem hos Andreas. Jag har faktiskt varit och tränat idag, äntligen, känns kul att komma igång igen :) Det gick bra men det visar sig väll först imon ifall jag inte borde ha tränat. Nu iväg och sova så jag orkar upp imon.

Lägenhetsvisning

Hemma i Luleå igen efter en lång helg i Övertorneå. Jag, Milla och mamma ägna de oss åt att skrapa hål i våra jeans med en stålborste i dryga timmen igår, tungt men äntligen färdigt. Jag och pappa tog en rejäl promenad igår, skönt att få röra på sig lite, var ju ett tag sedan sist pga armen. Nu är de dock bara en vecka kvar så får jag plocka bort gipset så nu ska jag se till att börja röra på mig igen. Vågar mig nog på ett spinning pass den här veckan iaf, gipset får lov att bli lite svettigt och äckligt, det ska ju ändå snart av. Ikväll kl 19.00 är det lägenhetsvisning, hoppas på en tilldelning om lägenheten är fin :)
Ha de bra! =)

Valborg

Nu har Valborg också passerat och vi närmar oss sommaren med stormsteg :) Valborg blev inte som jag tänkt mig och förväntat. Planen förändrades insåg jag allteftersom klockan gick och jag inte fick nå svar. Men det var ju kul att Andreas kom från Luleå iaf så vi grillade och åt gott, därefter var det dags för honom att sova, jobbet väntade 6 på morgon igen. Idag har varit en väldigt seg dag, inte gjort mycke alls, tanken var att jag och pappa skulle promenerat till mormor som bor 15 km bort men tyvärr så har de regnat hela dan vilket gjort att vi stannat inomhus.

Har äntligen fått datorn fixad så ska ge mig in på ett försök att deklarera imon :) När jag loggade in på min mail idag väntade en kul överraskning: ett erbjudande som jag hoppas blir till en tilldelning ;)

RSS 2.0