Golftävling, bröllop och GBG.

Igår var jag och golfade med grabbarna, vem tror ni vann? - Jo jag och det var överlägset till och med :) haha. Grabbarna hade inget att säga till om. Nu är det återigen lite övertid på jobbet som gäller, jag hoppas på en fet lön nästa gång :) Idag blev jag bjuden på bröllop i kyrkbyn, kul! Tror på ett väldigt fint bröllop :) På torsdag bär det av till Göteborg med trevligt sällskap, en helg i en fin stad med shopping, lite fest, god mat, Liseberg och ett fint hotell :), shopppinglistan växer i takt med att resan närmar sig, så de ska vara! Imon ev. utgång på färjan med Erika och några fler tjejor :)

Tagen på bargärning utanför systembolaget, trodde hon ja :p haha

Jag var på systembolaget igår och skulle handla lite, allt gick till som vanligt, tog de jag skulle ha, lastade upp de på bandet, betalade och la ner det i väskan. Utanför dörren möts jag av en kvinna som trycker upp ett kort i ansiktet på mig där det står VÄKTARE och säger argt något i stil med:
- Du förstår säkert vad jag vill?
- Nej svarade jag absolut inte.
- Du menar alltså att du inte förstår?
- Nej sa jag.
- Vad har du i väskan?
Jag visade väskan för henne och förklarade att jag hade tre cider däri som jag betalat för.
- Vad har du under jackan i väskan?
Jag plockade upp jackan och där under låg då en borste, hårspray, ögondroppar, pollentabletter och lite annat som brukar ligga i väskan.
- Personalen såg nämligen att du la ner en whiskyflaska i väskan.
- Nej det har jag inte gjort! Jag la ner väskan på backen så hon kunde få se genom den om hon ville, men det gjorde hon inte.
- Okej svarade väktaren!
Sedan gick jag.
Förstår inte varför de ska vara så jävla otrevliga och helt i onödan, blir fan arg, anklaga en oskyldig och sedan inte ens kunna be om ursäkt eller åtminstone vara lite mer vänlig när hon inser att jag inte har tagit något.
Trevlig midsommar!!!

Sen sist...

Blev förkyld i lördags och har varit det nu sedan dess, jobbigt, usch vill att det är över nu så jag kan börja träna igen, nu gör man ju inte annat än äter och dricker. Veckan har gått fort och jag har jobbat så gott som hela tiden. Förra tisdagen blev vi beordrade 20 timmar övertid fram till på torsdag den här veckan och jag har fortfarande kvar ca 3 timmar innan jag uppnått mina 20, det går tungt. Under veckan har jag och Erika hunnit vara på besök hos Linda och hennes lilla familj, mysigt verkar dem ha det. Helgen har varit fullpackad. På fredag tog jag mig till Piteå för att köpa jeans leggings, ett par som jag länge velat ha, men det verkar inte som att jag kommer hitta ett enda på utan nått fel. Jag är inne på mitt femte par, det första var de hål i, det andra paret hade nå konstiga ränder på ena benet, det tredje paret hade en stor fläck på låret, det fjärde paret hade ränder på ena benet och det femte paret hade nåppor på sig, säg mig vart jag ska hitta det sjätte paret som är helt och fint? Verkar vara svårt, men jag ger mig inte. Nåja väl i Piteå plockade vi upp Emilia och sedan bar det av till Luleå för middag på Österns pärla. Lördag var det dags att jobba igen och efter 6 timmar på jobbet så fick jag skynda mig ut på systembolaget innan det skulle stänga. Efter det träffade jag Emilia på stan och så shoppade vi lite, alltid hittar man nått :) Efter shoppingrundan var det bråttom hem för att duscha och göra sig i ordning för kvällens examensfest hos David och Linnéa som sedan
avslutades på Allstar, gick hem lite tidigare för att orka upp till jobbet på söndag morgon. Väl efter sju timmars jobb hade jag gjort mig välförtjänt av en god middag på Allstar med Sara, Emilia och Erika, samtidigt passade vi på och fira Sara lite eftersom hon också tagit examen. Måndag morgon och väckarklockan ringde halv sju och det var dags att fara på jobbet igen. Ikväll har jag inte hunnit med mycket annat än en promenad med Hjalle <3 runt sjön. Nu ska jag ställa mig framför spisen och laga matlåda till i morgon. Ha de bra!

Fest på FK

Igår var det då fest på FK, med god mat, trevligt sällskap och roliga lekar. Kan det bli bättre? Svar: Nej! Här kommer bildbevis på en av lekarna som mitt lag vann :)
Gissa vem som döljer sig bakom allt toapapper? ha ha!
Jo det är jag! :) varmt och äckligt var det innanför pappret.
Kvällen avslutades på färjan.
Nu får vi se vad resten av helgen bjuder på.
Ha de bra!

*

Flytten närmar sig och det känns bra samtidigt som det är lite nervöst. Bra med tanke på att allt inte är som det ska och jag hoppas att det ska bli det och nervöst med tanke på att man aldrig bott själv, helt själv blir jag väll inte heller, har ju Hjalle och så hoppas jag på att få besök alltid då och då :) Å så kanske brorsan vill bo med mig?! Förhoppningsvis kommer skattepengarna snart, är verkligen i behov av dem, kan lova er att det kostar och flytta, tyvärr. På jobbet går de bra, många nya och de ska bli kul att få lära känna fler på fredag då vi har afterwork. Jag har lovat att vara ansvarig för städningen och i ordningställande av lokalen och det innebär att jag någon dag i veckan måste hinna på antingen rusta eller dollarstore för att köpa papperstallrikar, plastmuggar, plastbestick (allt för att slippa disk och behöva städa mindre), värmeljus och lite snacks.

I veckan, helst ikväll borde jag hinna göra min rättelser i examensarbetet och lämna in det och även få färdigt inlämningsuppgiften i rättsfilosofi, vet dock inte hur det ska gå till. Idag gick det 2000 kr bara sådär, köpte säsongskortet på coop arena, så under Luleås hemmamatcher befinner jag mig på Coop arena i vinter :) Har slutat vid fem tiden idag och klockan är nu snart halv sju och jag väntar på att köttet ute i grillen ska bli färdigt så jag kan få middag. Ha det bra allihopa!

Försommar party :)

Igår var det destination campingen som gällde och försommar party med tacobuffé och happy hour fram till kl 23 :) Jag, Emelie och Erika hade en trevlig kväll enligt min åsikt åtminstone! Kvällen slutade kring 01.30.
Här kommer lite bilder från kvällen:
 



Idag ska vi fira pappa som fyllt 50 år och i present får han en Thailandsresa värde 10 000:- från familjen. Så nu hoppas jag att resan blir av kring december/januari nån gång :)
Här har jag då en bild på mamma och pappa (mina kära föräldrar):

Nu ska jag gå och bada utebasu så jag blir ren och fräsch ;)
Ha de bra! :)


Veckans shopping :)

Efter många om och men som exempelvis en bruten arm, en förkylning, en bil som går sönder eller ett examensarbete så har jag nu äntligen lyckats ta mig på ett spinning och ett core pass, riktigt skönt må jag säga. Nu måste jag bara hålla i det här och tänka lite på kosten så hoppas jag på att kunna minska lite i omkrets :) Det har blivit en hel del shopping i vecka, som vanligt kanske jag ska säga, det som är mindre bra med shoppingen är ju att så fort man köper något nytt så innebär det att man slutar använda något gammalt i garderoben. Den här veckan har jag shoppat: en tunika, ett par leggings, en lite mysig kofta som jag kan ha på jobbet när det blir kallt, en t-shirt, ett linne och tre nagellack,
här har vi resultatet av det första nagellacket
helt enkelt inte min favorit men använder den kanske någon fler gång :p
Igår var Lea och David hit, vi grillade och hade en trevlig kväll, helt klart värt att göra fler gånger :) Nu hopp i duschen och sedan sova! Godnatt*

RSS 2.0