Upp och ner

Sådär då har ytterligare en vecka sprungit iväg. De blev totalt 4 träningspass på Helex, riktigt skönt att komma igång igen och en fruktansvärd träningsvärk har jag haft i veckan. Hoppas jag är minst lika pigg kommande vecka.
Jag har haft målarn på besök hela veckan och i fredags fick han upp båda fondväggarna. När jag då kommer hem efter jobbet så ser jag ganska snart att han lyckats lägga båda väggarna upp och ner, tyvärr. Hur ska jag nu lyckas förklara för honom att de hamnat upp och ner utan att han ska bli jätte ledsen och arg över det? Jag verkligen hatar sånt här, men men typiskt min tur och det här innebär ju att han säkert inte kommer vara färdig den här veckan. Imon väntar nån timme jobb och därefter två föreläsningar och sedan brummar jag iväg till Övertorneå för att hämta hem hunden, så jag har saknat honom.

Helex

Förra veckan slutade mindre bra men den här veckan har börjat bra. I söndags kring 23 tiden knackade det på dörren tre gånger. Första gången dissade jag de och trodde antingen att någon hamnat fel eller så intalade jag mig själv att jag hörde fel. Andra gången förstod jag att någon verkligen stod bakom dörren och ville mig något så jag smög fram från sovrummet och insåg att brevinkastet stod öppet så vågade inte gå och kika vem det var eftersom han då skulle se mina fötter och kanske bli arg för att jag inte öppnar. När de ringer på dörren för tredje gången så vågar jag mig inte fram innan jag hör att han vänder om och ger sig iväg, han var dock snabb så hann inte se honom. Efter allt detta så är det kanske livat i trapphuset cirka tio minuter efteråt. Idag får jag höra av en kollega som bor i samma trappuppgång att det var en kille som var drog och stod i boxer och tröja och knackade på. Han ville låna tändstickor/tändare. Kollegan och hennes pojkvän lånade ut tändstickor åt honom och fem min senare kommer han ner för att höra om de har cigaretter och när han då får till svar att de inte röker så lämnar han tillbaka tändstickorna eftersom han då inte har någon nytta av dem. (Hur hög är man inte då när man inte förstår att först skaffa sig cigaretter?) TUR att jag inte öppnade!!!

Den här veckan har dock börjat bättre. Igår inledde jag mina två veckor på Helex :) Och var faktiskt på ett bodypump pass, det var ju evigheter sedan sist eftersom jag har haft armen skadad. Det gick bra, men väldigt trött blev jag i den skadade armen. Och idag smyger sig träningsvärken fram, gu så härligt :p Idag passade jag på att jogga lite och sen gå på ett core pass, antar att jag kommer få lite träningsvärk i magen också :)

Vart är målarn?

Jag har saknat målarn som ska göra sitt gesellprov nu sen i torsdag, vart är han? Tydligen har han gått och blivit sjuk och arbetet planeras att påbörja på måndag istället :) De enda jag nu hoppas är att det inte kommer att kosta skjortan :p

I torsdags var jag på idol och det var riktigt kul, en massa skratt och bra musik hade kvällen att erbjuda :) På fredag var det då jobb som gällde igen och efter de var det planerat att åka till skolan för att jobba med grupparbetet, så blev dock inte fallet då Annie ringde och var lite snäll med mig och tyckte att jag inte behövde stressa till skolan. Vad innebar det då? Jo att jag ramlade in på Clas Ohlson för att köpa en lampa och en farsdagspresent. Därefter skulle jag snabbt gå in på HM för att kika om jag hitta en klänning som de gjort reklam för, men det gjorde jag ju inte utan hittade förståss annat som jag egentligen inte har råd med, men mamma lovade att sponsra lite :) När jag kom hem och hade monterat ihop lampan och ställt den där den ska stå så skickade jag ett foto åt Andreas och han tyckte ju att jag genast skulle gå och köpa en till lampa fast en vit sådan så de bar av till Clas Ohlson en gång till (jag gjorde de med glädje när han för en gång skull tyckte att något som jag valt ut var snyggt) :)
Nu har jag landat i Övertorneå och igår kväll såg vi på Idol :) Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske kikar Jonas och Johanna förbi :)

Dagarna räcker inte riktigt till....

Nu sitter jag här i sovrummet och har snart tänkt lägga mig och sova, har lite sovmorgon imon väckarklockan ringer 08.30. I vanliga fall ringer väckarklockan mellan 05.30 och 06.00. Igår och idag har jag haft två väldigt stressiga dagar. Igår var jag på jobbet 06.30 och slutade 11.00, lunch och sedan ut till tapetaffärer och efter många om och men så har jag nu bestämt mig för helt nya tapeter än de jag först valde ut. 12.40 åka ut till Colorama för att se om de har hemma alla tapeter eller om en del är beställningsvara, givetvis är jag ute under lunchtid vilket betyder att butiken endast har en säljare och den mannen kan jag lova hade inte bråttom någonstans alls trots att han har cirka tio kunder på kö. Jag inser att jag inte har tid att stå där och se på säljaren och hans otroligt sega rörelser som bara gör en mer stressad då lektionen börjar kl 13. Åker ut till universitetet och kommer 10 min sent till föreläsningen som inte är speciellt givande. Därefter är det sedan dags att börja jobba på grupparbetet som ska lämnas in den 16 november och det gick förvånansvärt bra faktiskt :) När klockan då närmar sig halv fem är det dags att ge Colorama en ny chans och den här gången gick det bättre. Efter en halvtimme är jag äntligen färdig och det är dags att inhandla middag. Kring 18 tiden landar jag hemma och har en överlycklig hund som väntat på mig hemma i ett flertal timmar så jag bestämmer mig trots den överraskande kylan att ta en kortare promenad med honom. Tvättstuga står nu på schemat. Lagom till läggdags smyger sig tapet ångesten på och jag blir återigen osäker på valet av tapeter, är det här nu rätt? Det är ju trots allt fråga om flera tusenlappar för två fondväggar.

Idag ringde väckarklockan ännu tidigare då jag var så lat dagen innan och sparade duschen till nu på morgon. Efter en varm dusch var de då dags att bege sig ut till skolan, jag ringer Martin och lurar honom att hoppa av bussen eftersom vi har lektion på morgon. När vi väl kommer till skolan så är det alldeles tomt utanför föreläsningssalen där vi sist befann oss, snabbt upp med telefonen för att logga in på fronter och se vart vi ska var och vid de ögonblicket har klockan redan slagit 08.15 och föreläsningen ska ha börjat. När vi väl får upp schemat och tagit reda på rätt sal så inser vi båda två att vi inte har någon aning om vart den ligger, vi frågar efter hjälp och hittar tillslut salen och när vi ska gå in så inser vi att något inte är som det ska overhead bilderna handlar inte alls om de vi läser och vi känner inte igen en enda person i salen, vi hr tagit fel på tiden också, typiskt! Då är det bara att åka in till jobbet och efter en timme där så måste jag bege mig hemåt eftersom målarna kommer på besök och vill veta hur det ska tapetseras. Efter ett snabbt besök hemma och en lätt lunch så återvänder jag till jobbet för att avverka ytterligare en och en halv timme innan det då är dags att åka till skolan på lektion. Efter lektion tillbaka på jobbet för att jobba en och en halv timme till, när klockan slår 16.00 åker jag till Willys för att handla lite mat och laga middag. Mätt och belåten här hemma var de då dags att börja plocka undan saker, tömma diskmaskin och vika in tvätten som jag tvättade dagen innan. Idag tyckte jag faktiskt att det var lite för kallt för en promenad med vovven så vi har myst på framför tv:n och busat lite med hans kära nallar :)
Senare i veckan väntar jag alltså in målarna och snart bor jag på en byggarbetsplats igen :p, ska bli kul att få nytt men väntetiden är lång och de nya är dyrt, tyvärr.

Ny adress

God kväll gott folk! Nu har vi äntligen packat ur den gamla lägenheten, flyttat in i den nya å till och med hunnit tömma de flesta kartongerna, därav har jag inte hunnit med några uppdateringar här på bloggen. Kanske till och med tar mig tid och lägger upp några bilder nästa vecka om sofforna hinner komma :) Det har blivit en massa dålig mat nu i och med flytten så resten av månaden tänker jag inte skänka en krona till någon restaurang, utan jag har sikte på Helex den 15 november då jag ska börja träna på riktigt igen, ska bli så kul!, tack Madde för att du gav mig chansen att få prova träna gratis :) Just nu är det hockey på G här hemma och innan det bjöd vi Madde och Robert på middag, trevligt. Nu är det mycket, jobbar 50 %, pluggar 75 %, fixar i lägenheten, vill ha mer tid till Hjalle och ska påbörja träningen igen, usch, ge mig mer tid!

Idag har jag hunnit vara och hälsa på pappa, fick ledigt från jobbet så satt och umgicks med honom 3 timmar, väldigt kul att träffa honom, de var länge sedan sist. Pappa såg ut att må ganska bra med tanke på omständigheterna och det kändes skönt. Om han kommer hem till helgen så då bär det av mot Övertorneå :)
Ha det bra, nu börjar tredje perioden i hockeyn, vi hoppas på vinst!

RSS 2.0